måndag 23 augusti 2010

The after party


De ringde Mr Sun (som ni ser på bilden något inlägg ned) och efterlyste oss. Vi satt fortfarande kvar i restaurangen uppe på en gigantisk klippa med utsikt över havet och Koh Phangan. Klockan var kvart över nio och vi skulle vara tillbaka på beachen kl nio var det sagt. Det var dags att gå tillbaka ner efter en ljuvlig middag, Victor somnade dock ifrån allting och fick läggas på 2 sittkuddar med en ananas-shake bredvid sig som han aldrig drack.
Det var helt annorlunda från tidigare samma dag när vi kom tillbaka ner till stranden, de hade tänt upp lamporna och dukat långbord. Lanternor för vår framtid och lycka tändes, alla gäster som ville fick tända varsin. Det blir sjukt varmt när man håller i dem innan de ska lyfta, man bränner nästan fingrarna men det ska ju ge lycka i livet, så det är bara att härda ut!


Sen fyrverkeri och goda drinkar, lite dans och mingel. Sen fick Victor ett parti "finns i sjön" som han längtat efter hela dagen:)

Sist ut Sigur Ros i stora högtalare ut mot det svarta havet och himlen. Kvällen fullbordades. Herr och fru Leander sist på plats, lyckliga och "Olsen olsen" ekar ut högt över vattnet. Awesome! Awesome!
När vi kommer till rummet har de placerat rosblad över sängen och gjort två svanar formade av handdukar, jag visste om det eftersom jag råkade kliva in i rummet när de kom med rosbladen, men jag sa inget till Hannah.

Morgongåvan hade jag gömt på taket på sängen. Hannah hade inte gömt sin utan lät den ligga framme, eftersom hon förstod att jag därför inte skulle hitta den. Allt är perfekt.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar