fredag 10 september 2010

Au Leuk häng


Au Leuk beach,, och fötter

Beachmys o en Chang i sanden:)

Troligtvis Thailands trevligaste och bästa servitörer, no BS!

Efter vigseln styrde vi kosan (!) mot Sairee beach igen och hängde där i några dagar med Anna och Lisa. Första dagen var våldsamt svår att ta sig igenom eftersom kidsen lämnat oss för hemfärd med föräldrarna. Det var jättejobbigt att se dem åka iväg med båten den morgonen, jag trodde inte det skulle vara så jobbigt faktiskt. Men det gick ju bra allting - det gick jättebra! :)

Dagarna gick jättefort och plötsligt var vi helt ensamma, alla hade åkt hem. Vi bodde kvar på samma ställe veckan ut och gjorde så lite som möjligt egentligen, livet var (eller, är) underbart. Jag tror vi körde igenom hela menyn på Sairee Cottage. Piraten Jack Sparrow tog hand om oss. Vi hade lite dåligt samvete när vi åkte vidare mot Au Leuk för vi han aldrig säga hej då till honom. Han är ju så jävla fin!

Vi hade ju rekat på Au Leuk sist vi var här och bokade "honey moon sweet",,, och det är verkligen honey moon sweet, helt sjukt läge på en klippa med hela havet som utsikt med en fantastisk restuarang strax nedanför med underbara människor som tar hand om en - och de menar det. Inget bullshit, och gästerna som bor där vet om det och känner det så det finns en gemensam respekt för hela stället.
Vi hade 4 dagar här och de gick ju alldeles för fort så klart, men vi fick grym mat, monsunregn, moln, sol, sköna människor, ladyboys och ett lugn utan dess like.

Asså shit!

Asså shit!

Här betalade vi ganska ofta vår mat, eller varje dag egentligen, eller 3 gånger om dan egentligen,,

Ja, fan vi måste lägga upp kvällsbilder eftersom det är solnedgång varje kväll på Sairee

Från den sista bungalowen från den sista kvällen på det sista boendet innan vi återvände till Sairee efter vigseln - helt fantastiskt läge på södra Tao!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar