fredag 20 augusti 2010

Hannahs morgon

Vi satt förväntansfulla och väntade på Hannah. Vi väntade på att hon skulle komma nedför stentrapporna till stranden och se hur de jobbade med utsmyckningen till bröllopet. Det var
nämligen helt fantastiskt. Jag och Robert hade gått ned lite i förväg och när vi kom ned till stranden blev vi båda tårögda och glömde bort vad vi pratade om. Robert utbrister "nu börjar jag gråta" och vänder sig om och går tillbaka till Suda och David. Victor och Olivia leker i vattnet med Kicki och Dennis som möter upp med stora ögon. Vi är helt mållösa, personalen måste ha jobbat hela morgonen. Det är vitt överallt. De spänner fast tyg mellan palmerna, utsmyckar med blommor, palmblad och lampor. Det är...jättefint.

Vi sitter allihopa och väntar på Hannah, hon kommer ned efter ett tag och liksom stannar upp. Tror inte hon riktigt förstår vad som håller på att hända. Är detta för oss? Händer detta? Jag halvspringer upp till henne, för jag vill komma närmare henne, vara med henne när hon ser på allt det fina. Vi kramar om varandra och det är så mycket kärlek. De har jobbat så hårt för vår skull och vi börjar inse hur fint det kommer att bli. Kicki kommer och vi står alla tre och är tårögda mitt i förberedelserna. Det är ett fint ögonblick.


Brudbukett, stolsdekorationer, kransar, hårspännen, blombåge,,

Det här är Mr. Sun. Han är fantastisk.



Var man inte romantiker innan så blev man det. Liksom på köpet.

Happy coconutfamily

Sjukt nervösa och taggade. I Do, I Do, I Do!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar